Byggfirma i Hofors och Sandviken

Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i allmänhet, och om renovering i synnerhet. Vi håller som bekant på med att renovera hela huset, och trots att vi har stor erfarenhet och kunskap inom just det området så har vi valt att ta till ganska mycket jobb. 

Vi har anlitat en firma som heter Charlies Bygg & Allservice, och deras policy är att renovering inte skall vara ett så stort steg. Därför så finns denna firma, en firma som hjälper dig med era projekt. Från idé till verklighet så finns de med och agerar som bollplank eller entreprenör. Med massor av branscherfarenhet och yrkeskunnande tillsammans med service som ledord, så kan de garantera dig ett tryggt projekt. De hjälper dig alla former av renovering men är experter på uterum och altaner. De jobbar dessutom som underentreprenör till Verkviken AB som är återförsäljare av skitsnygga uterum från Expodul. 

Detta är en byggfirma i Hofors och Sandviken som vi känner oss mycket trygga med att anlita. Vi tror att detta samarbete kommer att bli precis så som vi vill att det ska vara.